UUTTA ILMETTÄ KESÄKOTIIN ? -vinkit huolettoman kesäkodin tunnelmaan


Kesän kauneus asuu pienissä asioissa. Kesällä koti voi muuttaa muotoaan huolettoman lomailijan mielentilaan – ei haittaa, jos koristetyynyt eivät ole samaa sävyä seinän kanssa tai jos kahvikupit ja huonekalut ovat eri sarjaa.

Huoleton ja rento ote sisustamiseen, sekä luova kekseliäisyys ovat täydellisen kesäsisustamisen avaimia!

1. Kodin tekstiilit ovat helppo ja edullinen tapa luoda tilaan rentoa kesätunnelmaa. Vuodevaatteita ei kannata piilottaa päiväpeitteen alle, vaan ne voi jättää sängyssä esille tuulettumaan.

2. Vaatteidenkaan ei tarvitse aina olla kaapissa piilossa, vaan ne voi heittää huolettomasti naulakkoon tai ilmavasti vaatetelineeseen!

3. Sadesäällä lukeminen on mainio harrastus kesälläkin. Luettavista kirjoista voi kasata sängyn viereen kätevän ja vaikuttavan sivupöydän.

4. Simppeli maljakko, jossa on muutama tai useampi kukka, tuo kauniin yksityiskohdan sisustukseen – kuivakukat ovat jälleen trendikkäitä, ja sopivat helppoutta arvostavalle lomalaiselle.

5. Trooppisen kesätunnelman saat kotiin perinteisten huonekasvienkin avulla. Kuumaa kesää kestävät mm. Pullojukka, joka nauttii auringosta ja kestää vaihteleviakin olosuhteita, myös Anopinkieli on erittäin helppohoitoinen. Reunustraakkipuu on myös kestävä ja näyttävä huonekasvi. Mehikasveista esimerkiksi Rahapuu on anteeksiantavainen rennolle lomalaisellekin 🌱

Jätä kommenttikenttään omat vinkkisi, jaamme ne seuraavassa postauksessa 🖤

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Tänäkin viikonloppuna on tilaajille mennyt erikoistarjouksia tuotteistamme!

Vielä on kesää jäljellä - Nauttikaamme kesästä!

Uutiskirjeen voit tilata etusivumme ala-osiosta

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published