Information about us


Finnodeko on meidän, espoolaisen avioparin yhteisten haaveiden ja sisustusinspiraation lopputulos. Yhtiömme on perustettu vuonna 2020, ja saanut innovaationsa rakkaudesta kodin sisustamiseen. Arjen ja kodin estetiikka ovat aina tarjonneet meille inspiraation ja pysähtymisen hetkiä arjessa. Nelilapsisessa perheessä eletään täyttä arkea, ja kotona tulee vietettyä paljon yhteistä aikaa. Vaikka aika on kortilla ja elämme keskellä ruuhkavuosia, on inspiraatio toistuvasti ottanut vallan, ja aikaa on raivattu myös erilaisiin projekteihin kodin remontoinnin ja sisustamisen saralla. Ideat ovat ajan myötä jalostuneet ja nyt olemme tässä  – uuden ja toivottavasti pitkäaikaisen projektin äärellä.
 
SISUSTUSFILOSOFIAMME
Mielestämme etenkin lasten kanssa kodin merkitys korostuu monella tapaa. Koti on paikka, jossa kasvatamme lapsemme, vietämme merkityksellistä aikaa ja josta kertyy yhteisiä muistoja. Koti on äärettömän tärkeä paikka monessa merkityksessään. Siellä tulee viihtyä ja tuntea sen tunnelma omakseen.
 
Oma sisustusfilosofiamme on pyrkiä sisustamaan kotia aikaa kestävillä ratkaisuilla. Panostamme mielellämme kotimaisuuteen, laatuun ja ajattomiin tuotteisiin. Tyylimme olemme löytäneet pohjoismaisten tuotemerkkien kautta, jota Finnodekon tarjontakin mukailee. Sisustukseen persoonallisuutta on kiva luoda erilaisilla pientuotteilla, taiteella ja tekstiileillä. Lasten kanssa kodin käytännöllisyys ja erilaiset säilytysratkaisut myös korostuvat.
 
INSPIROIDU SISUSTAMISESTA
Visiomme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita, kauniita ja erottuvia kodin tuotteita, joilla jokainen voisi rakentaa kotia oman näköisekseen. Pyrimme tuomaan valikoimaamme ajan hengessä olevia trendejä sekä kauniita ja ajattomia klassikoita. Lisäksi haluamme luoda inspiraatiota valikoimamme kautta perinteistä laajemmin, tuomalla esille inspiroivia kokoelmia esimerkiksi vesikalusteista ja kodinkoneista, joita on nykypäivänä löydettävissä myös erilaisiin sisustuksiin sointuvasti. Omien asuntoprojektiemme myötä olemme huomanneet, että tämänkaltaisille uudistuksille sisustusverkkokaupassa voisi olla kysyntää.
 
UNELMAT SYNNYTTÄVÄT UNELMIA
Jo nyt meillä on mielessämme yrittämisen ja Finnodekon osalta uusia unelmia liittyen kaupan profiloitumiseen tulevaisuudessa. Aika näyttää millä aikataululla pääsemme viemään Finnodekoa haluttuun suuntaan.
Decorating is really about creating a quality of life, and a beauty in that life that nourishes the soul, that makes life beautiful. That's what all this is about, not just what's in and what's out. -Albert Hadley
Otamme mielellämme vastaan ajatuksia, ideoita ja ehdotuksia liittyen verkkokauppamme kehittämiseen ja yhteistöihin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!
 
Inka ja Iiro
Kuvat: Tanja Kuivalainen Photography