Palautukset ja vaihtaminen

Palauttaminen

Tee palautusilmoitus aina sähköpostitse osoitteeseen info@finnodeko.com. Kerro ilmoituksessa palautuksen syy, ja jää ystävällisesti odottamaan tarkempia palautusohjeita.

Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli

 

 • Tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa se on vastaanotettu
 • Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (tuotepakkauksineen ja käyttöohjeineen) ovat tallella. Tuotteen tulee olla tuotepaketin lisäksi pakattuna alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavaan. 

 

   Huolehdithan, että palauttamasi tuote on pakattu asianmukaisesti ehjään tuotepakkaukseen, jossa kaikki pakkausmateriaalit ovat hyvässä kunnossa. Uudellamaalla voit sopia suuremmille huonekalulähetyksille asiakaspalautusnoudon asiakaspalvelumme kautta.

    

   Mikäli olet palauttamassa tuotetta, joka on tilattu laskulla, tulee maksusta huolehtia eräpäivän mukaan normaalisti. Palautuksen vastaanotettuamme teemme hyvityksen, mikäli palautus voidaan ehtojemme mukaan hyväksyä. Mahdolliset muistutusmaksut jäävät asiakkaan hoidettavaksi, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivän mukaisesti.

    

   Huomioithan, että palautusoikeus ei koske:

   • Kokoamista tai asentamista vaativia tuotteita, joiden kokoaminen on aloitettu.

    Mikäli olet epävarma kokoamista tai asentamista vaativan tuotteen pitämisestä, tulee päätös palautuksen suhteen ennen, kuin kokoat tai asennat sen paikalleen. 

     

    Tekstiili- ja hygieniatuotteiden, kuten säkkituolien, pyyhkeiden, lakanoiden tai mattojen, osalta hyväksymme palautuksena tuotteet, joiden sovitus on suoritettu varovaisuudesta huolehtien.

     

    Mikäli sinulla on kysyttävää palautukseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

     

    Palautetun tuotteen hyvittäminen ja palautuskulut

    Palautuksen maksaa asiakas. Reklamaatiotapauksissa Finnodeko. Palautukset tehdään aina postitse. Mikäli olet tehnyt palautuksen antamallamme palautuskoodilla, on palautuksen hinta pienelle paketille 5,95 € ja isolle paketille (esim. isommille sisustus- ja säilytystuotteille ja huonekaluille)10,95 €. Palautuskulu veloitetaan tilauksesi kokonaissummasta, joka hyvitetään sinulle, kun palautuksesi on saapunut varastollemme. Jos jostain syystä palautat tuotteen ilman antamaamme palautuskoodia, vastaat palautuksesta ja sen kuluista itse. Tilauksen alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä, mikäli palautat vain osan tilauksestasi.

    Palautetun tuotteen hinta korvataan aina tilauksen maksutavan mukaisesti. Jos palautettava tuote on käytetty, vaurioitunut tai muuten jälleenmyyntikelvoton, Finnodeko Oy:lla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

     

    Teemme hyvityksen 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä.

     

    Teemme hyvityspäätöksen vastaanotettuamme tuotteen. Emme hyväksy palautuksia, mikäli:

    • Vastaanotettuamme palautuksen havaitsemme tuotteessa tai sen pakkauksen kunnossa puutteita.
    • Tuotepakkaukseen on kiinnitetty osoitekortti tai siihen on tehty merkintöjä.
    • Tuote on koottu tai asennettu. Kokoamista vaativat muun muassa monet tuolit, pöydät ja jakkarat, asennuksen vaativat esimerkiksi riippu- ja seinävalaisimet sekä seinään kiinnitettävät hyllyt.
    • Eläinten karvat, hiukset tai tahrat palautetussa tuotteessa aiheuttavat automaattisesti kielteisen palautuspäätöksen.

     Mikäli tuotteen kunnossa havaitaan virheitä, asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä. 

      

     Lisätietoa hyvityksistä

     Mikäli olet palauttamassa tuotetta, joka on tilattu laskulla, huolehdithan maksusta eräpäivän mukaan normaalisti. Palautuksen vastaanotettuamme teemme hyvityksen sinulle, mikäli palautus voidaan ehtojemme mukaan hyväksyä. Mahdolliset muistutusmaksut jäävät asiakkaan hoidettavaksi, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivän mukaan.

      

     Maksukortti: Palautus maksetaan automaattisesti tilauksessa käytetylle maksukortille. 

      

     Verkkopankki: Palautus maksetaan tilille, jolta maksu on suoritettu.

      

     Lasku: Lasku hyvitetään, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Mikäli olet jo maksanut laskun tai osan siitä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi.

      

     Klarna Lasku tai Erämaksu: Lasku hyvitetään, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Ilmoita palautuksesta Klarnalle myös Klarna-sovelluksen kautta, jolloin lasku jäädytetään palautusprosessin ajaksi.

      

     Väärä tuote

     Joskus valitettavasti voi käydä inhimillinen erehdys ja sinulle on lähetetty väärä tuote. Jos olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme. Käsittelemme asian ensi tilassa ja saat korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Tällöin palautuskulut ovat ilmaiset.

      

     Kylkiäiset

     Jos tilauksesi mukana on tullut maksuton kylkiäinen ja kampanjan ehdot eivät tuotteiden palauttamisen jälkeen enää täyty, tulee sinun palauttaa myös kylkiäinen.

      

     Kampanjakoodit

     Huomaathan, että kampanjakoodilla saatu alennus peruuntuu tai pienenee, jos tuotteita palautettaessa tilauksen arvo jää alle kampanjassa osoitetun minimisumman.

     Palauttaminen ulkomailta 

     Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli palautat ulkomailta.

      

     Vaihtaminen

     Tuotteen vaihto toiseen

     Voit halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen. Kätevimmin ja nopeimmin vaihdat tuotteen näin:

     • Tilaa uusi tuote verkkokaupastamme ja lähetä palautettava tuote takaisin meille. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@finnodeko.com
     • Kun kyseessä on tuotteen vaihto, hyvitämme maksamasi toimituskulut. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
     • Tuotteen palauduttua käsittelemme sen ja saat hyvityksen tuotteen hinnasta maksutapasi mukaisesti. Tässä vaiheessa haluamasi uusi tuote on useimmiten ennättänyt jo sinulle, mikäli kyseessä on varastotuote.

      Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteen vaihtoon liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

       

      Tutustuthan myös ostoehtoihimme liittyen tilaustuotteiden vaihtoon ja palautukseen.

      Savo Design tuotteissa noudatamme Savo Designin omia palautus- ja vaihtokäytäntöjä, jotka löytyvät ostoehdoistamme.